Ποδόσφαιρο

Παναθηναικός: Μεγάλο ενδιαφέρον για τον Ρικάρντο Γκόμες!

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 09:19

Ο Παναθηναικός θέλει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Ρικάρντο Γκόμες, για την επιθετική γραμμή του συλλόγου. 

Παναθηναικός: Μεγάλο ενδιαφέρον για τον Ρικάρντο Γκόμες!

Ο Παναθηναικός συνεχίζει το σαφάρι για την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου, αφού απέκτησε μέχρι στιγμής τον Λοντίγκιν, τον Κρίστιαν Γκάνεα, τον Άνταμ Τζερίν, αλλά και τον Αντόνιο Χαβιέ. Τώρα πλέον οι άνθρωποι της ομάδας, εστιάζουν πολύ στον παίκτη για την επιθετική γραμμή στην ομάδα, όπου θα κάνει την τεράστια διαφορά.

Έτσι έπεσαν πολλά ονόματα έμπειρων παικτών, απάνω στο τραπέζι. Ωστόσο αυτή η περίπτωση που έκανε την μεγάλη εντύπωση ήταν του Ρικάρντο Γκόμες, ο οποίος μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην Παρτιζάν από τη Σερβία.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, είναι ένας πολύ εξαιρετικός, αλλά και έμπειρος ποδοσφαιριστής. Καθώς είναι παίκτης μεγάλης κλάσης και σκοράρει με μεγάλη ευκολία.

Οι άνθρωποι της ομάδας, σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν έκαναν κρούση στην ομάδα, αλλά και στον παίκτη. Ωστόσο τις προσεχές μέρες θα την κάνουν. Αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον θέλει διακαώς.

Ωστόσο ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι, έχει συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2024 με την Παρτίζαν. Ενώ οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν σκέφτονται καθόλου να τον αποχωριστούν, αφού είναι βασικό γρανάζι για την επίθεση. Ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν σκέφτεται να φύγει από τη συγκεκριμένη ομάδα, καθώς περνάει καλά.

Ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι, την περασμένη σεζόν είχε 38 γκολ, 8 ασίστ, σε 54 συμμετοχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.