Ποδόσφαιρο

Η Φλαμένγκο βρίσκεται μία ανάσα από τον Βιδάλ!

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 09:52

Η Φλαμένγκο είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αρτούρ Βιδάλ. Ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ιταλική Ίντερ.  

Η Φλαμένγκο βρίσκεται μία ανάσα από τον Βιδάλ!

Ο Αρτούρ Βιδάλ είναι ένας παίκτης, όπου πίσω του έχει μία τρομερή ποδοσφαιρική καριέρα, καθώς αγωνίσθηκε σε πολύ κορυφαίες ομάδες, όπως είναι η Γιουβέντους, η Μπάγερν Μονάχου, η Μπαρτσελόνα, αλλά και η Ίντερ. Στην τελευταία ομάδα, αποκτήθηκε τη σεζόν 2020. Στην οποία πήγε για να κάνει την μεγάλη και τεράστια διαφορά στην επιθετική γραμμή του συλλόγου.

Ωστόσο δεν κατάφερε σε καμία από τις δύο σεζόν να πιάσει τα πολύ καλά στάνταρ απόδοσης που είχε στις προηγούμενες ομάδες. Έτσι άρχιζαν οι μουρμούρες και οι προβληματισμοί. Για αυτό το λόγο οι Νερατζούρι αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιο του Χιλιανού επιθετικού, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον Ιταλικό Σύλλογο, ώστε να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική ομάδα στην καριέρα του.

Έτσι με την ελευθερία του Χιλιανού σούπερ σταρ. Πολλές ομάδες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως από την Λατινική Αμερική, όπως ήταν η Μπόκα Τζούνιορς, αλλά και η Φλαμένγκο.

Ο σύλλογος που κέρδιζε την μάχη για την απόκτηση του Αρτούρ Βιδάλ, ήταν η Φλαμένγκο. Καθώς έκανε πολύ καλύτερη προσφορά από τους Αργεντίνους. Με αποτέλεσμα ο Χιλιανός ποδοσφαιριστής να τα βρει σε όλα με το συγκεκριμένο σύλλογο. Και πλέον το μόνο που απέμεινε είναι να οριστικοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του, ώστε να γίνει και επίσημα παίκτης της Φλαμένγκο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr