Ποδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Πωλείται ο Περέα!

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 10:43

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν να πουλήσουν τον Χουάν Περέα. Με πολλές ομάδες να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. 

ΠΑΣ Γιάννινα: Πωλείται ο Περέα!

Στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα, άρχιζαν τις μεταγραφικές αναζητήσεις τους, για παίκτες οι οποίοι να κάνουν την μεγάλη διαφορά. Ωστόσο άρχιζαν και τις ανανεώσεις, αλλά και τις πωλήσεις σε πολλούς παίκτες.

Οι άνθρωποι των Γιαννίνων είναι έτοιμοι να ξεφορτωθούν πολλοί μεγάλα συμβόλαια, όπου έχουν στο ρόστερ τους. Ένα από αυτά είναι και του Χουάν Περέα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, πραγματοποίησε μεγάλα και σπουδαία πράγματα την περσινή περίοδο με την ομάδα. Καθώς συγκέντρωσε 10 γκολ σε 32 συμμετοχές.

Έτσι ο Κολομβιανός επιθετικός, είναι στα ραντάρ πολλών Ευρωπαικών ομάδων, όπως είναι η Ιταλική Σαλερνιτάνα. Η οποία ωστόσο δεν κατέθεσε πρόταση προς την ομάδα των Γιαννίνων.

Ωστόσο στο στρατόπεδο του συλλόγου, ακούγεται πως υπάρχει ομάδα όπου είναι έτοιμη να δώσει ένα εφταψήφιο ποσό, για τον κάνει δικό της. Όμως προς το παρών δεν θα βγει κάτι παραπάνω.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλλης είναι πρόθυμος, να το δώσει το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή σε μία άλλη Ευρωπαική ομάδα, καθώς δεν θέλει να σταθεί μεγάλο εμπόδιο στη συνέχεια της καριέρας τους σε κάποια άλλη ομάδα, όπου θα είναι επιθυμία του.

Πλέον οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ καθοριστικές, γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Καθώς θα φανεί ο Χουάν Περέα σε ποιο Ευρωπαικό σύλλογο θα συνεχίζει την καριέρα του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr