Ποδόσφαιρο

Η Γιουβέντους ανακοινώνει τις μεταγραφές του Ντι Μαρία και του Πογκμπά!

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 11:19

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να προβεί τις επόμενες μέρες σε επίσημες ανακοινώσεις των δύο πολύτιμων ποδοσφαιριστών Άνχελ Ντι Μαρία και του Πογκμπά. 

Η Γιουβέντους ανακοινώνει τις μεταγραφές του Ντι Μαρία και του Πογκμπά!

Η Γιουβέντους θέλει την φετινή σεζόν να ενισχυθεί πολύ, ώστε να εμφανιστεί έτοιμη για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, με αποτέλεσμα να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών και σε κατακτήσεις τροπαίων.

Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας, την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσουν τις πρώτες μεταγραφικές τους κινήσεις, όπου θα είναι του Άνχελ Ντι Μαρία, αλλά και του Πογκμπά.

Η πρώτη περίπτωση του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή, είχε πολλές δυσκολίες και οι διαπραγματεύσεις ήταν επίπονες. Καθώς δεν τα έβρισκαν οι δύο πλευρές, κυρίως στο οικονομικό. Ωστόσο μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, τα βρήκαν σε όλα. Ενώ το μόνο που απέμεινε είναι κάποιες λεπτομέρειες για το συμβόλαιο που θα έχει στο σύλλογο.

Ωστόσο η δεύτερη περίπτωση του Πολ Πογκμπά, ήταν πιο εύκολη. Καθώς παρέμεινε ελεύθερος από τους Μπέμπιδες και οι άνθρωποι των Μπιανκονέρι έκαναν γρήγορα κρούση προς το πρόσωπο του Γάλλου επιθετικού και τα βρήκε σε όλα, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμος να φορέσει την φανέλα της Γιουβέντους.

Έτσι οι διοικούντες της Γηραιάς Κυρίας, με αυτές τις δύο πρώτες κινήσεις τους, έδειξαν πως θέλουν να φτάσουν ξανά στην κατάκτηση του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr