Ποδόσφαιρο

Για παραμονή ο Ντεμπελέ

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 13:09

Μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει πλέον η παραμονή του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα, καθώς ο Τσάβι τον θέλει στο «Καμπ Νου».

Για παραμονή ο Ντεμπελέ

Σύμφωνα με τα καταλανικά ΜΜΕ, ο Ουσμάν Ντεμπελέ, θα ανανεώσει για τα επόμενα δύο χρόνια, την συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα. Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός, είναι ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιο του με τους Καταλανούς, έληξε στο τέλος Ιουνίου, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του, έχει δείξει η διοίκηση της Τσέλσι.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι ισπανικές εφημερίδες, Sport και Mundo Deportivo, ο 25χρονος άσος θα παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης και θα τεθεί άμεσα υπό τις οδηγίες του Τσάβι.

Οπως επισημαίνεται στα σχετικά δημοσιεύματα, ο Ντεμπελέ αναμένεται να δεχθεί μία εντυπωσιακή μείωση στις ετήσιες απολαβές του, που θα... πέσουν από τα 11 στα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr