Ποδόσφαιρο

Άρσεναλ: Γκαμπιέλ Ζεσούς και επισήμως!

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 14:21

Την ανακοίνωση του Γκαμπριέλ Ζεσούς από τη Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσαν οι «κανονιέρηδες» που συνέχισαν έτσι το μεταγραφικό ντεμαράζ των τελευταίων εβδομάδων.

Άρσεναλ: Γκαμπιέλ Ζεσούς και επισήμως!

Στην Αρσεναλ θα συνεχίοει την καριέρα του ο Γκαμπριέλ Ζεσούς. Ο 25χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών με Λονδρέζους έναντι περίπου 52 εκατ. ευρώ και αποτελεί μάλιστα την 5η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Ο διεθνής Βραζιλιάνος αγωνίστηκε για πέντε χρόνια με τη Μάντσεστερ Σίτι, πετυχαίνοντας 95 γκολ σε 236 ματς χωρίς όμως να καταφέρει να παγιωθεί στο αρχικό σχήμα. Με τους «πολίτες» κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και ένα κύπελλο.

Ο Ζεσούς καλείται να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Αλεξαντρ Λακαζέτ στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα που έχει προχωρήσει ήδη σε τέσσερις μεταγραφές καθώς νωρίτερα απέκτησε τους Ματ Τέρνερ, Φάμπιο Βιεϊρά και Μαρκίνιος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr