Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο η πρώτη προπόνηση!

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 14:40

«Φουντώνουν» οι φήμες για αποχώρηση του Πορτογάλου σταρ από τους «κόκκινους διαβόλους» μετά και την απουσία του από την πρώτη επίσημη προπόνηση για την επερχόμενη σεζόν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο η πρώτη προπόνηση!

Στον «αέρα» είναι πλέον η παραμονή του Κριστιάνο Γιουνάιτεντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρώτη προπόνηση όπου έδωσαν το παρών και οι λοιπές… παλιοσειρές της ομάδας που είχαν λάβει ειδική άδεια λόγω της παρουσίας τους στις εθνικές ομάδες. Ο Ρονάλντο ζήτησε και έλαβε έξτρα άδεια για οικογενειακούς λόγους όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Το Σάββατο, οι έγκυροι Times έκαναν λόγο για αποχώρηση του 37χρονου σταρ ένεκα της απουσίας της Γιουνάιτεντ από το Champions League. Ο νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ερικ τεν Χαγκ πολλάκις εξέφρασε την πεποίθηση του για παραμονή του Πορτογάλου και την Δευτέρα είχε μάλιστα προγραμματιστεί και συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες που μοιραία αναβλήθηκε φουντώνοντας τις φήμες. Την Παρασκευή, έχει προγραμματιστεί αποχώρηση για την Ασία της αποστολής για την βασική προετοιμασία και παραμένει άγνωστο αν ο Ρονάλντο ακολουθήσει την περιοδεία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr