Ποδόσφαιρο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα βήμα από τον Έρικσεν!

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 15:34

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Έρικσεν. Ο οποίος παρέμεινε ελεύθερος από την Μπρέντφορντ. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα βήμα από τον Έρικσεν!

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να αφήσει πίσω της, την απογοητευτική σεζόν. Αφού το μόνο που κατάφερε ήταν να σώσει την τελευταία αγωνιστική το εισιτήριο για τους ομίλους στο Europa League.

Έτσι με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, η ομάδα του Μάντσεστερ μπήκε σε μία νέα περίοδο. Αφού νέος προπονητής στην ομάδα των Μπέμπιδων θα είναι ο Τεν Χάνγκ. Με αποτέλεσμα να υπάρξει μία τεράστια ανανέωση από την αρχή, ώστε ο σύλλογος να επανέλθει πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.

Για αυτό το λόγο ο Ολλανδός προπονητής, με δική του έγκριση πρότεινε στη διοίκηση του συλλόγου να φέρουν τον Φρένκι Ντεν Γιονγκ. Μάλιστα τον πρότειναν και μία πολύ καλή πρόταση, με αποτέλεσμα να τον κάνουν δικό τους.

Ωστόσο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, άργησε πολύ να απαντήσει στην Αγγλική ομάδα. Για αυτό το λόγο ο Ολλανδός προπονητής, κουράστηκε να περιμένει, με αποτέλεσμα να στραφεί στην εναλλακτική επιλογή του Κρίστιαν Έρινκσεν.

Ο Δανός ποδοσφαιριστής, μετά το πολύ σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που είχε στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα του 2020. Αποφάσισε να επιστρέψει πάλι στους αγωνιστικούς χώρους, όπου ήταν παίκτης της Μπρέντφορντ για ένα χρόνο.

Όμως αποφάσισε με το τέλος των υποχρεώσεων, που είχε στην ομάδα της Μπρέντφορντ. Να αποχωρήσει και να συνεχίζει την καριέρα του σε άλλη ποδοσφαιρική ομάδα.

Έτσι πολλές ομάδες προσφέρθηκαν να τον κάνουν δικό τους, όμως οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέγγιζαν πιο γρήγορα για να αγοράσουν το Δανό ποδοσφαιριστή. Μάλιστα ο Έρικσεν τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες των Κόκκινων διαβόλων και το συμβόλαιο του θα είναι μέχρι και το Καλοκαίρι του 2025.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr