Ποδόσφαιρο

Η Κάζα Πία απέκτησε τον Φερνάντο Βαρέλα!

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 17:16

Η Κάζα Πία απέκτησε τον πολύ έμπειρο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνίσθηκε για έξι χρόνια στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. 

Η Κάζα Πία απέκτησε τον Φερνάντο Βαρέλα!

Ο Φερνάντο Βαρέλα, ήταν ένας από τους πιο μεγάλους ηγέτες στην αμυντική γραμμή μαζί με τον Κρέσπο στον ΠΑΟΚ. Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές έδωσαν τα πάντα και με την σωστή συνεργασία που είχαν, κατάφερε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης να δεχτεί λίγα γκολ, ώστε να πανηγυρίζει για πρώτη φορά μετά από μία 20ετία το πρωτάθλημα.

Έτσι ο Πορτογάλος αμυντικός, μετά από από μία εξαετία στο σύλλογο των Ασπρόμαυρων. Έγινε παρελθόν με αποτέλεσμα να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Πολλές ομάδες μετά την ελευθερία του, έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως από την Κύπρο, όπως ο ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο επιθυμία του Φερνάντο Βαρέλα, ήταν να επιστρέψει πίσω στην Πατρίδα του την Πορτογαλία και να πάρει μεταγραφή σε μία ομάδα στην χώρα του.

Για αυτό το λόγο σύμφωνα με Πορτογαλικά δημοσιεύματα, η Κάζα Πία κατάφερε και τον έκανε δικό της. Η οποία την περσινή σεζόν, κατέκτησε την άνοδο στη 2η κατηγορία και την φετινή περίοδο θα είναι μέλος στα μεγάλα σαλόνια του Πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, έχει πολύ πλούσια καριέρα από πίσω του. Καθώς αγωνίσθηκε και σε άλλες ομάδες στην Πορτογαλία, όπως ήταν η Φειρένσε, η Τροφένσε και η Εστορίλ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.