Ποδόσφαιρο

Premier League: Διεθνής παίκτης ομάδας του Λονδίνου συνελήφθη για βιασμό

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 19:57

«Βόμβα» στο αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς 29χρονος παίκτης έχει συλληφθεί με την παραπάνω κατηγορία.

Premier League: Διεθνής παίκτης ομάδας του Λονδίνου συνελήφθη για βιασμό

Συνταρακτικά νέα από το αγγλικό πρωτάθλημα. Εν προκειμένω, το θέμα δεν είναι μια μεταγραφή ή ένα άλλο ποδοσφαιρικό γεγονός. Αλλά η σύλληψη 29χρονου ποδοσφαιριστή ομάδας του Λονδίνου. Ο παίκτης -που αγωνίζεται σε ομάδα της Premier League- κατηγορείται για βιασμό!

«Βόμβα» στην Premier League

Η παραπάνω είδηση έκανε άνω-κάτω το ποδόσφαιρο στην Αγγλία. Η σύλληψη του 29χρονου ποδοσφαιριστή στο Βόρειο Λονδίνο είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Διότι, βάσει κατηγορητηρίου, το αδίκημα είναι ο βιασμός μιας γυναίκες. Ο φερόμενος δράστης τέλεσε την πράξη του πριν από ένα μήνα. Επιπλέον πληροφορίες για το θέμα αναφέρουν πώς και διεθνής είναι και η εθνική του ομάδα έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Σύλληψη στην προπόνηση

Αυτό που έχει ακόμα πιο μεγάλο ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι πώς η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του παίκτη, ενώ εκείνος βρισκόταν στην προπόνηση της ομάδας του. Ο σύλλογος της Premier League, πάντως, δεν έχει πάρει ακόμα καμία θέση για το θέμα. Όσον αφορά στο όνομά του, δεν έχει διαρρεύσεις για νομικούς λόγους. Η ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας, για την υπόθεση αυτή, αναφέρει: «Στις 4 Ιουλίου έγινε καταγγελία για βιασμό γυναίκας που έλαβε χώρα τον Ιούνιο. Ο άντρας συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ διεξάγονται έρευνες για τις συνθήκες του περιστατικού».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr