Ποδόσφαιρο

Φιλικό Άρης-Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 20:16

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο «Κλ. Βικελίδης» το βράδυ (21:00) της 11ης Ιουλίου.

Φιλικό Άρης-Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη

Λίγες ημέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς για Άρη και Ολυμπιακό, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε φιλικό στη Θεσσαλονίκη. Το ματς θα διεξαχθεί στις 11 Ιουλίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 21:00.

Αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη

Όπως πέρσι έτσι και φέτος ο Άρης και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν σε φιλικό. Το καλοκαίρι του 2021 οι δύο ομάδες είχαν δώσει δύο αγώνες προετοιμασίας. Τον Ιούλιο στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και τον Σεπτέμβριο στο «Κλ. Βικελίδης». Πλέον, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την επόμενη εβδομάδα. Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου. Στη Θεσσαλονίκη. Στο τελευταίο τεστ και των δύο, πριν τα πρώτα τους ευρωπαϊκά ματς για τη σεζόν 2022/23.

Φιλικό στο «Κλ. Βικελίδης»

Την προσεχή Δευτέρα 11/7, στις 21:00, οι ομάδες του Χερμάν Μπούργος και του Πέδρο Μαρτίνς θα κοντραριστούν σε ένα πολύ δυνατό τεστ. Κάτι που ανακοίνωσε και ο Άρης και ο Ολυμπιακός αργά το απόγευμα της Δευτέρας. Με τους δύο προπονητές να κάνουν τις τελικές τους δοκιμές, λίγα 24ωρα πριν το πρώτο επίσημο ματς και των δύο στην Ευρώπη. Για τα προκριματικά του Champions League και του Conference League, αντίστοιχα, που έχουν οι δύο ομάδες στις 20 και 21 Ιουλίου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.