Ποδόσφαιρο

Η Αλ Φατέχ ανακοίνωσε τον Βέλεθ [vid]

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 21:14

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός «μετακόμισε» στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Η Αλ Φατέχ ανακοίνωσε τον Βέλεθ [vid]

Παίκτης της Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας είναι και με τη… βούλα ο Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός αμυντικός άφησε τον Παναθηναϊκό και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Μια μεταγραφή που κράτησε, σε επίπεδο διαπραγματεύσεων, αρκετές ημέρες. Με την Αλ Φατέχ να βελτιώνει την προσφορά της προς τον Παναθηναϊκό. Η τελική της κρούση ήταν 850.000 ευρώ και έγινε αποδεκτή από τους «πράσινους». Με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό να «μετακομίζει» στα Σαουδική Αραβία.

Ο Βέλεθ υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια, ως το καλοκαίρι του 2024. Θα ενισχύσει την αραβική ομάδα άμεσα. Μετά από μια διετία στο «τριφύλλι». Εκεί αγωνίστηκε σε 59 ματς. Πέτυχε δύο γκολ και έδωσε ισάριθμες ασίστ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.