Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Γιόνσον [vid]

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 22:59

Ο Δανός μέσος βρίσκεται στη χώρα μας, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση.

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Γιόνσον [vid]

Αντίστροφη μέτρηση για τη μεταγραφή του Γενς Γιόνσον από την ΑΕΚ. Ο Δανός μέσος έφτασε στη χώρα μας το βράδυ της Δευτέρας. Για να ρυθμίσει τα διαδικαστικά και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ένωση.

Εξετάσεις και υπογραφές

Ο 29χρονος Δανός ήρθε με πτήση από την Κοπεγχάγη και έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 21:30 απόψε. Το πλάνο περιλαμβάνει αύριο τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις από τον ποδοσφαιριστή. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, ο Γιόνσον θα είναι και με τη… βούλα παίκτης των «κιτρινόμαυρων». Διότι έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους». Αυτό έχει διάρκεια ως το 2026, δηλαδή για 4 χρόνια.

Κατευθείαν στις προπονήσεις

Χρόνια για… χάσιμο δεν υπάρχει Με την ολοκλήρωση των διαδικαστικών, ο Δανός μέσος που θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή μετά τον Γκατσίνοβιτς, θα τεθεί στη διάθεση του Αλμέιδα. Θα μπει στις προπονήσεις στα Σπάτα για να προσαρμοστεί άμεσα με τη νέα του ομάδα. Με στόχο να έχει εγκλιματιστεί και να μπορέσει να δουλέψει όπως πρέπει, όταν η Ένωση θα είναι στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.