Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: «Τρελό» σενάριο για Κριστιάνο Ρονάλντο [vid]

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 23:40

«Βόμβα» από την εφημερίδα «As». Στη συνάντηση του Μέντες με τον Λαπόρτα έπεσε στο… τραπέζι το όνομα του Πορτογάλου επιθετικού.

Μπαρτσελόνα: «Τρελό» σενάριο για Κριστιάνο Ρονάλντο [vid]

Χαμός στην Ισπανία. Το δημοσίευμα της εφημερίδας «As» προκάλεσε αίσθηση. Διότι το βράδυ της Δευτέρας, στη συνάντηση του Ζόρζε Μέντες με τον Ζοάν Λαπόρτα, στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο! Με τον Πορτογάλο να εκφράζει, ανοικτά πλέον, τη διάθεσή του να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Τρελό» σενάριο για τον CR7!

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πώς ο Πορτογάλος επιθετικός ήταν ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν και συζητήθηκαν στη συνάντηση του προέδρου της Μπαρτσελόνα με τον Πορτογάλο μεγαλοατζέντη. Το πιο ενδιαφέρον, όμως, όπως φαίνεται δεν είναι αυτό. Αλλά πώς ο Λαπόρτα έδειξε να δείχνει ενδιαφέρον από την πρόταση του Μέντες. Βεβαίως, υπάρχουν πολλοί που εκτιμούν πώς ενδεχομένως να είναι μια κίνηση τακτικής για το θέμα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Χαμός στην Ισπανία

Το άκουσμα της είδησης, πάντως, έχει προκαλέσει αίσθηση στην ποδοσφαιρική Ευρώπη. Ειδικά στην Ισπανία έχουν αρχίσει ακόμα και γκάλοπ. Θα φορέσει ή όχι ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη φανέλα των «blaugrana»; Όπως και να έχει, όμως, το θέμα είναι πως ο Μέντες έβαλε… φωτιά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Τα άλλα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν, μεταξύ άλλων, οι Μπερνάρντο Σίλβα, Ρούμπεν Νέβες και Ραφαέλ Λεάο. Περιπτώσεις παικτών που έχουν ακουστεί και στο πρόσφατο παρελθόν για την Μπαρτσελόνα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr