Ποδόσφαιρο

Παρί Σεν Ζερμέν: Τέλος ο Ποτσετίνο

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 13:58

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Γαλλίας αποτελεί ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο που «πλήρωσε» την αρνητική πορεία των Παριζιάνων στο Champions League.

Παρί Σεν Ζερμέν: Τέλος ο Ποτσετίνο

Τα δημοσιεύματα επαληθεύτηκαν και ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντικός τεχνικός ανέλαβε πέρυσι μεσούσης της περιόδου αντικαθιστώντας τον Τόμας Τούχελ και… άντεξε 18 μήνες στον «ηλεκτρικό» πάγκο της Παρί, πληρώνοντας κυρίως την μη κατάκτηση του βαρύτιμου Champions League.

Η Παρί κατέκτησε τον τίτλο φέτος στην Ligue 1, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να διατηρήσει τον 50χρονο τεχνικό στην «πόλη του φωτός» που μοιραία απομακρύνθηκε όπως και οι βοηθοί του με το κόστος της αποζημίωσης να ξεπερνά τα 15 εκατ. ευρώ. Θα τον αντικαταστήσει ο πρώην τεχνικός της Νις και Λιλ, Κριστόφ Γκαλτιέ και τις επόμενες μάλιστα ώρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr