Ποδόσφαιρο

Άρης: Πρόβα Τζενεράλε με τον Ιωνικό!

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 15:29

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι η ομάδα θα δώσει το τελευταίο αγώνα στις 14/7 απέναντι στον Ιωνικό, μία εβδομάδα πριν τη πρώτη Ευρωπαική μάχη με την Γκομέλ. 

Άρης: Πρόβα Τζενεράλε με τον Ιωνικό!

Ο Άρης βρίσκεται στην Αυστρία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ωστόσο με την επιστροφή της αποστολής στην Θεσσαλονίκη, θα δώσει άλλα δύο δυνατά φιλικά, με το πρώτο να είναι προγραμματισμένο για τις 11/7 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ενώ το δεύτερο και τελευταίο θα είναι στις 14/7 απέναντι στον Ιωνικό, όπου θα είναι και η μεγάλη πρόβα τζενεράλε μία εβδομάδα προτού δώσει την πρώτη ευρωπαική μάχη με την Γκομέλ.

Τώρα στα της προετοιμασίας, μετά το δεύτερο χθεσινό φιλικό με την Βέλγικη Γάνδη, όπου επικράτησε με 0-1. Πλέον η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις πρόληψης, ασκήσεις κατοχής με την μπάλα και παιχνίδι τακτικής.

Εκτός από τη σημερινή προπόνηση, παρέμειναν ο Μπράμπετς, ο Χρυσόπουλος, αλλά και ο Ματέο Γκαρσία, επειδή είχαν περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τους άλλους ποδοσφαιριστές στο φιλικό με την Γάνδη και παρέμειναν στο γυμναστήριο για πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ενώ Πάπε Σεικ Ντιόπ δεν ακολούθησε το πρόγραμμα λόγω ενός τραυματισμού που είχε στον αστράγαλο. Ενώ αύριο θα δοκιμάζει το πόδι του στην προπόνηση, με αποτέλεσμα να δει εάν μπορέσει να μπει σε φουλ κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.