Ποδόσφαιρο

Η Μπενεβέντο έκανε δικό της τον νεαρό Δημήτρη Κουτσούπια!

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 18:19

Η Μπενεβέντο έκλεισε τον νεαρό πιτσιρικά Δημήτρη Κουτσούπια, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Βίρτους Εντέλα. 

Η Μπενεβέντο έκανε δικό της τον νεαρό Δημήτρη Κουτσούπια!

Ο Δημήτρης Κουτσούπιας, είναι ένας ταλαντούχος και πολύ καλό ποδοσφαιριστής στην Ιταλία. Και συγκεκριμένα διαπρέπει στα γήπεδα της Ιταλίας.

Έτσι ο 21χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής, την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Βίρτους Εντέλα, αλλά δόθηκε ως δανεικός στην Τερνάνα με μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο με το τέλος της σεζόν, υπήρξαν πολλές ομάδες όπου έδειξαν το τεράστιο ενδιαφέρον, όπως η Μπενεβέντό, αλλά και η Σπαλ.

Για αυτό το λόγο η ομάδα, όπου κέρδιζε την μάχη για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ήταν η Μπενεβέντο. Η Ιταλική ομάδα, από την αρχή τον ήθελε και τον έκανε και επίσημα δικό της. Έτσι ο Δημήτρης Κουτσούπιας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι και το Καλοκαίρι του 2025.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr