Ποδόσφαιρο

Διπλή ανακοίνωση από Αρη

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 22:50

Έπειτα από τον Μπράντλεϊ Μαζικού, η ΠΑΕ Άρης προχώρησε και στην ανακοίνωση απόκτησης του Μπριάν Μπουλαγιέ Κέβιν Νταμπό.

Διπλή ανακοίνωση από Αρη

Ο υψηλόσωμος (1.87μ.) διεθνής μέσος, αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στην ανακοίνωση, υπάρχει και το σχετικό βιογραφικό του πρώην άσου της Ρίζεσπορ. Ο 30χρονος διεθνής μέσος με καταγωγή από τη Μπουρκίνα Φάσο γεννήθηκε στις 18/02/1992 στη Μασσαλία. Η ποδοσφαιρική καριέρα του Νταμπό ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μονπελιέ. Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2012-’13.

Το 2014 δοκίμασε την τύχη του στο αγγλικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Μπλάκμπερν ως δανεικός. Δύο χρόνια αργότερα ο Νταμπό άφησε τη Μονπελιέ για τη Σεντ Ετιέν.

Ο κύκλος του στη Γαλλία έκλεισε το 2018, μετά από 122 συμμετοχές, 9 γκολ, 6 ασίστ και μια νέα εμπειρία ξεκίνησε για τον Νταμπό στην Ιταλία. Εκεί φόρεσε τις φανέλες των Φιορεντίνα, Σπαλ και Μπενεβέντο, καταγράφοντας αθροιστικά 78 συμμετοχές, 3 γκολ και 6 ασίστ.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε 19 φορές με τη φανέλα της Ρίζεσπορ τουρκική Super Lig. Με την εθνική ομάδα της χώρας του ο Νταμπό έχει απολογισμό 18 συμμετοχές και 2 γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.