Ποδόσφαιρο

Ανησυχία για Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 23:20

Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα τραυματίστηκαν στις τελευταίες προπονήσεις και δύσκολα θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό του ΠΑΟΚ με την Αλκμαάρ.

Ανησυχία για Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα

Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα σε νοσοκομείο της περιοχής του Άπελντοορν βγήκαν “ καθαρές”, γεγονός που έφερε.. ανακούφιση στον Λουτσέσκου και στο ιατρικό επιτελείο! Ωστόσο, δύσκολα ο 30χρονος Πορτογάλος φορ να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό (Τετάρτη 6/7, 20:00, κεκλεισμένων των θυρών) φιλικό με την Άλκμααρ. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε και ο Λευτέρης Λύρατζης, δίνοντας μία επιπλέον λύση στον Ρουμάνο τεχνικό.

Στο μεταξύ, στην απογευματινή προπόνηση ο Ομάρ Ελ Καντουρί ένιωσε ενοχλήσεις στον μηρό, αποχωρώντας προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Κάτι που σημαίνει πως ο Μαροκινός χαφ δε θα χρησιμοποιηθεί κόντρα στην Αλκμαάρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «ασπρόμαυροι» άσκησαν έφεση με αφορμή την πρωτόδικη απόφαση για τα όσα εκτυλίχθηκαν στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε πρωτόδικα με ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 75.000 ευρώ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.