Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο… κόλπο για Ντιμπάλα!

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 14:28

Ο Αργεντινός επιθετικός μπήκε στο μεταγραφικό… κάδρο των «κόκκινων διαβόλων» που εξετάζουν ήδη την επόμενη ημέρα χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο… κόλπο για Ντιμπάλα!

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κάτι παραπάνω από αβεβαιο και έτσι η ομάδα του Ερικ τεν Χαγκ εξετάζει πλέον εναλλακτικές επιλογές. Ο Πάουλο Ντιμπάλα βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο και όπως αναφέρει το Sky Italia, οι δύο πλευρές ξεκίνησαν ήδη διαπραγματεύσεις. Ο Αργεντικός επιθετικός αποχώρησε νωρίτερα από την Γιουβέντους και φερόταν να έχει συμφωνήσει με την Ιντερ, αλλά τις τελευταίες ημέρες οι «νερατζούρι» έκαναν… πίσω καθώς σύμφωνα με τον διευθυντή Μπέπε Μαρότα είναι ικανοποιημένοι από τις παρούσες επιλογές στην επίθεση. Η Γιουνάιτεντ είχε συνδεθεί μεταγραφικά με τον Ντιμπάλα και το 2019 χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr