Ποδόσφαιρο

Ο Ουάρντα έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση!

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 18:21

Η Ανόρθωση άφησε ελεύθερο τον Αμρ Ουάρντα, με αποτέλεσμα να ψάξει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό στην καριέρα του. 

Ο Ουάρντα έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση!

Ο Αμρ Ουάρντα την περσινή σεζόν, ήταν ένας από τους καλύτερους, αλλά και εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Αφού βοήθησε και έδωσε τα πάντα για να φτάσει η Ανόρθωση σε πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Μάλιστα βγήκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες πορείες στην ποδοσφαιρική καριέρα του.

Έτσι με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, οι άνθρωποι της Κυπριακής ομάδας κατέθεσαν μεγάλη πρόταση στον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή, ώστε να παραμείνει στην Κύπρο και την Ανόρθωση. Όμως απέρριψε αυτή τη τεράστια πρόταση, καθώς ήθελε να αγωνισθεί σε ένα μεγαλύτερο σύλλογο. Έτσι μετά από αυτή την εξέλιξη, έγινε παρελθόν από το σύλλογο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr