Ποδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Έδωσε τα… χέρια με τη Στουτγκάρδη για τον Περέα [vid]

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 19:50

Deal για τους Ηπειρώτες με τη γερμανική ομάδα που φτάνει στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Ωφελημένος και ο Παναθηναϊκός.

ΠΑΣ Γιάννινα: Έδωσε τα… χέρια με τη Στουτγκάρδη για τον Περέα [vid]

Σε ένα εξαιρετικό deal κατέληξαν ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Στουτγκάρδη, για τους Ηπειρώτες, με θέμα τον Χοσέ Περέα. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν για τη μεταγραφή του Κολομβιανού επιθετικού από την ελληνική στη γερμανική ομάδα.

Δυνατό deal για τον ΠΑΣ

Τα οφέλη για την ομάδα των Ιωαννίνων είναι πολλά. Οι Ηπειρώτες έδωσαν τα χέρια με τη γερμανική ομάδα για ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Μια συμφωνία που αφορά και τον Παναθηναϊκό. Διότι οι «πράσινοι» θα λάβουν το 20%. Δηλαδή ένα ποσό μεταξύ 450 και 500 χιλιάδων ευρών. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα βάλει στα ταμεία του, ένα ποσό που αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Ξεκάθαρα η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα.

Κάτοικος Γερμανίας ο Περέα

Έτσι, ο 22χρονος Κολομβιανός επιθετικός ετοιμάζεται τις… βαλίτσες του με προορισμό τη Στουτγκάρδη. Με τη συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ να περιλαμβάνει και επιπλέον χρήματα, ως μπόνους, ανάλογα με την επίτευξη στόχων του Περέα με τη γερμανική ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής εξαργύρωσε με τον τρόπο αυτό την εξαιρετική του χρονιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Διότι σε αυτή είχε 32 συμμετοχές και 10 γκολ. Και μετά από μια τριετία στην Ελλάδα σε Παναθηναϊκό, Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα, τώρα είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.