Ποδόσφαιρο

Άρης: Ψάχνει το «μπαμ» με τον Σάντι Μίνα [vid]

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 20:07

Οι «κίτρινοι» συμφώνησαν με τη Θέλτα για τον δανεισμό του παίκτη και τώρα κάνουν προσπάθεια για τη συμφωνία μαζί του.

Άρης: Ψάχνει το «μπαμ» με τον Σάντι Μίνα [vid]

Το παλεύει ο Άρης για να κάνει μια τεράστια μεταγραφή! Οι «κίτρινοι», σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «As», προσπαθούν να αποκτήσουν τον 26χρονο Σάντι Μίνα. Ο Ισπανός επιθετικός -διεθνής στο παρελθόν με τη «φούρια ρόχα» και τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του- είναι μια περίπτωση που έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Πού πάτησαν οι Θεσσαλονικείς για να κάνουν την κίνησή τους.

Το κατάλληλο timing

Ο Μίνα πριν από λίγο καιρό είχε έξω-αγωνιστικές περιπέτειες. Κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση και το δικαστήριο της Αλμερία τον καταδίκασε σε φυλάκιση 4 ετών. Έχει καταθέσει έφεση η οποία θα εκδικαστεί σε δύο χρόνια. Το γεγονός αυτό ώθησε την ομάδα του Βίγκο να τον απομακρύνει προσωρινά από τις προπονήσεις. Εκεί, πάνω, «πάτησαν» οι άνθρωποι του Άρη και έκαναν την κρούση στη Θέλτα. Με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «As» να αναφέρει πώς οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει για τον δανεισμό του 26χρονου επιθετικού.

Το… μπαλάκι στον Μίνα

Έτσι, τώρα οι άνθρωποι του Άρη περνούν στο δεύτερο στάδιο αυτής της υπόθεσης. Κι αυτός είναι οι επαφές με τον ποδοσφαιριστή, για να αποδεχθεί την πρόταση και να έρθει στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη. Ο 26χρονος Σάντι Μίνα είναι παίκτης από τις ακαδημίες της Θέλτα. Τη σεζόν 2012/13 έκανε τα πρώτα του βήματα με τη β’ ομάδα του συλλόγου του Βίγκο. Εν συνεχεία, από το 2015 ως το 2019 ήταν στην Βαλένθια. Με τη μεταγραφή να φτάνει τα 10.000.000 ευρώ. Στα τέσσερα χρόνια στη Βαλένθια είχε 150 ματς, 42 γκολ και 19 ασίστ. Μετά την επιστροφή του στη Θέλτα έχει 162 συμμετοχές, 42 τέρματα και 17 ασίστ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.