Ποδόσφαιρο

Τσέλσι: Τα βρήκε με τον Στέρλινγκ [vid]

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 21:07

Αντίστροφη μέτρηση για τη μετακίνηση του 27χρονου επιθετικού, από τους «πολίτες» στους «μπλε».

Τσέλσι: Τα βρήκε με τον Στέρλινγκ [vid]

Θέμα… ωρών είναι, πλέον, η μεταγραφή του Ραχίμ Στέρλινγκ από την Μάντσεστερ Σίτι στην Τσέλσι. Όπως αναφέρει το Sky Sports, η ομάδα του Λονδίνου τα έχει βρει σε όλα με τον διεθνή, Άγγλο επιθετικό. Εξάλλου, ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει καταρχήν συμφωνία.

Το τελευταίο βήμα

Η Τσέλσι έκανε την κρούση στην Μάντσεστερ Σίτι για τον Στέρλινγκ και δεν βρήκε «πόρτες ερμητικά κλειστές»! Οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν ήταν αρνητικοί στην παραχώρησή του. Μοναδική προϋπόθεση να ικανοποιηθούν σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος. Οι «μπλε» δέχθηκαν να δώσουν τα 55 εκατομμύρια λίρες που ζητούσαν οι «πολίτες». Συνεπώς οι δύο ομάδες έφτασαν σε μια καταρχήν συμφωνία.

Θετική εξέλιξη

Επίσης, το επόμενο βήμα που έκανε η πλευρά της Τσέλσι ήταν να διαπραγματευτεί με τον Στέρλινγκ. Οι Λονδρέζοι τα βρήκαν με τον ποδοσφαιριστή. Αφού έδωσαν τα χέρια και μαζί του, μετά απομένει η ανακοίνωση. Κάτι που αναμένεται άμεσα, μπορεί και απόψε! Θυμίζουμε πώς ο Άγγλος, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα αποχωρήσει από τη Σίτι μετά από 7 χρόνια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr