Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Φιλική ισοπαλία με την Άλκμααρ

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 21:51

Ο Δικέφαλος του Βορρά έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα ανά ημίχρονο, στο 2-2 με την ΑΖ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου.

ΠΑΟΚ: Φιλική ισοπαλία με την Άλκμααρ

Ούτε στο τρίτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ο ΠΑΟΚ δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης. Ωστόσο κόντρα στην Άλκμααρ έφτασε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στη νίκη. Βρέθηκε να προηγείται 2-0 πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης. Η συνέχεια, όμως, ήταν εντελώς διαφορετική. Η ΑΖ μείωσε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ οπισθοχώρησε, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Με το ματς να λήγει ισόπαλο 2-2.

Εντυπωσιακή εκκίνηση

Ο Δικέφαλος του Βορρά σκόραρε δύο τέρματα στα πρώτα 13 λεπτά. Μόλις στο 5' και την κίνηση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, άνοιξε την άμυνα της Άλκμααρ. Ο Σέρβος εξτρέμ κέρδισε τις κόντρες στην περιοχή των Ολλανδών και σημείωσε το 1-0. Στο 12' ο Κωνσταντέλιας απείλησε για το 2-0. Δεν το πέτυχε σε εκείνη φάση. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, στο 13', ο νεαρός εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κάργας πήρε την κεφαλιά, ο Μιχάι μπήκε στη φάση, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και τον νεαρό αμυντικό να «χρεώνεται» ως ο σκόρερ του 2-0.

Δεν είχε ανάλογη συνέχεια

Τα δύο γρήγορα γκολ του ΠΑΟΚ, όμως, δεν είχαν ανάλογη συνέχεια. Στο 27' η ολλανδική ομάδα μείωσε το σκορ με ένα γκολ του Παυλίδη. Όλο δικό του. Έκλεψε την μπάλα και νίκησε τον Κοτάρσκι. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ. Πάντως, στο δεύτερο ημίχρονο ο Δικέφαλος του Βορρά δεν είχε ανάλογη απόδοση. Για ένα σημαντικό διάστημα έχασε την μπάλα, η ΑΖ είχε την κατοχή. Τελικά στο 72' το γύρισμα του Ντούιν, είχε αποδέκτη τον Γκρίφιθ, που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Άλκμααρ: Βάινταλ, φαν Μπρεντερόντε, Χατζηδιάκος, Ντέκερ, Κέρκεζ. Κούπμαϊνερς, Μπούρμεεστερ, Έβιεν, Ντε Γιονγκ, Ντε Βιτ, Παυλίδης.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Μιχάι, Κάργας (61' Κουλιεράκης), Ρ. Σοάρες, Τσινγκάρας, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Τσαούσης, Φ. Σοάρες (61' Κούρτιτς), Α. Ζίβκοβιτς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.