Ποδόσφαιρο

Η Λαμία ανακοίνωσε τον Ντε Βινσέντι [vid]

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 22:27

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας της Φθιώτιδας για τη νέα σεζόν.

Η Λαμία ανακοίνωσε τον Ντε Βινσέντι [vid]

Ένα γνώριμο πρόσωπο στο ελληνικό πρωτάθλημα θα φορέσει τη φανέλα της Λαμίας. Η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου Τόμας Ντε Βινσέντι. Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα, ενισχύθηκε με έναν έμπειρο μεσοεπιθετικό. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΑΠΟΕΛ που έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη Λαμία. Η οποία ανακοίνωσε και την έναρξη της συνεργασίας μαζί του.

Η ανακοίνωση

Η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας με τον Ντε Βινσέντι: «Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 33χρονο (09.02.1989) επιθετικό μέσο, Tomas Sebastian De Vincenti, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε την φανέλα της ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα και της Καλαμάτας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!»

«Τα όνειρά μας πραγματικότητα»

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος αυτής της ομάδας. Εύχομαι να καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας και τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr