Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Ο Μπράντον «αντικαταστάτης» του Τσόλακ [vid]

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 22:58

Ο 27χρονος επιθετικός συμφώνησε με τον Δικέφαλο του Βορρά για τα προσεχή 2 (1+1) χρόνια.

ΠΑΟΚ: Ο Μπράντον «αντικαταστάτης» του Τσόλακ [vid]

Οι εξελίξεις στον Δικέφαλο του Βορρά «τρέχουν». Μετά την αποχώρηση του Αντόνιο Τσόλακ που πουλήθηκε στους Ρέιντζερς, οι Θεσσαλονικείς δεν άργησαν να βρουν τον διάδοχο του. Ο λόγος για τον Μπράντον Τόμας, τον πρώην παίκτης της Μάλαγα.

Κινήθηκε άμεσα για φορ

Με την αποχώρηση του Αντόνιο Τσόλακ για τους Ρέιντζερς της Γλασκώβης, ο ΠΑΟΚ ήταν απαραίτητο να βρει άμεσα τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Κροάτη στο ρόστερ του. Κι αυτό έγινε με πολύ γρήγορο τρόπο. Ο Μπράντον Τόμας είναι ο παίκτης που θα αποκτήσει ο Δικέφαλος του Βορρά για την επιθετική του γραμμή. Κατέληξε, λοιπόν, στο 27χρονο Ισπανό. Ο Μπράντον έμεινε ελεύθερος από τη Μάλαγα, πριν από λίγες ημέρες.

Η συμφωνία με τον Μπράντον

Το deal ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ισπανό επιθετικό αφορά τα προσεχή δύο χρόνια. Το συμβόλαιο του παίκτη, ωστόσο, είναι για 1+1 χρόνια. Ένας παίκτης με εντελώς διαφορετική σωματοδομή και χαρακτηριστικό από τον Αντόνιο Τσόλακ. Με ύψος 1,73μ. και διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Τη σεζόν που τελείωσε είχε 41 ματς με τη Μάλαγα στη La Liga 2, με 9 γκολ και 2 ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα σε Μαγιόρκα, Ρεν, Οσασούνα, Τζιρόνα και Λεγκανές, πλην της Μάλαγα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.