Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον για τον Κόκερ της Φενέρμπαχτσε!

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 18:31

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Άγγλο ποδοσφαιριστή Κόκερ, ο οποίος μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην Φενέρμπαχτσε. 

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον για τον Κόκερ της Φενέρμπαχτσε!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, άρχιζαν εδώ και πολύ καιρό τον προγραμματισμό τους, με τις μεταγραφικές κινήσεις τους. Όπου μεγάλος στόχος είναι η απόκτηση ενός έμπειρου αμυντικού, όπου θα κάνει τη μεγάλη διαφορά.

Έτσι σύμφωνα με Τουρκικό δημοσίευμα, αναφέρει ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Άγγλο αμυντικό Κόκερ. Ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής με την Φενέρμπαχτσε. Έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι το 2023.

Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη, θέλουν να λύσουν το συμβόλαιο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, αφού δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του. Ενώ για αυτό το λόγο δόθηκε την περσινή σεζόν δανεικός στην ομάδα της Γκαζιαντέπ, με την οποία είχε 27 συμμετοχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.