Ποδόσφαιρο

Ρέιντζερς: Ανακοινώθηκε ο Τσόλακ [vid]

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 20:27

Παίκτης της ομάδας της Γλασκώβης και επίσημα ο Κροάτης επιθετικός, που υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια.

Ρέιντζερς: Ανακοινώθηκε ο Τσόλακ [vid]

Τελείωσε οριστικά η μετακίνηση του Αντόνιο Τσόλακ από τον ΠΑΟΚ στους Ρέιντζερς. Η ομάδα της Γλασκώβης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κροάτη επιθετικού. Ο Τσόλακ υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με τον σκωτσέζικο σύλλογο.

Τον «κλείδωσαν» από πέρσι

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Τσόλακ είχε κάνει τεράστια ζημιά στους Ρέιντζερς. Με δύο δικά του γκολ είχε πετάξει εκτός συνέχεια του Champions League την Μάλμε. Γεγονός που δεν είχε περάσει απαρατήρητο από τους «διαμαρτυρόμενους» της Σκωτίας. Από εκείνο το σημείο είχε μπει στο στόχαστρο του συλλόγου της Γλασκώβης. Τελικά ένα χρόνο μετά η μεταγραφή ολοκληρώθηκε.

Το διπλό μήνυμα για τον Τσόλακ

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και οι Ρέιντζερς ανακοίνωσαν, την αποχώρηση ο Δικέφαλος του Βορρά, τη μεταγραφή οι Σκωτσέζοι, αντίστοιχα. Με τα δικά τους μηνύματα μέσω των social media.

Ο Τσόλακ αφήνει τον ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να έχει συμφωνήσει με τον Μπράντον Τόμας για να αποτελέσει τον διάδοχό του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.