Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Μεγάλο πλήγμα με Ολιβέιρα [vid]

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 21:18

Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει σπάσιμο στα πλευρά του και θα χάνει τα ματς με τη Λέφσκι Σόφιας.

ΠΑΟΚ: Μεγάλο πλήγμα με Ολιβέιρα [vid]

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στις 21 και 28 Ιουλίου την Λέφσκι Σόφιας, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ωστόσο σε αυτές τις αναμετρήσεις θα πάει με επιθετική γραμμή ανάγκης. Την ημέρα που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Τσόλακ στους Ρέιντζερς, έγινε γνωστό πώς ο Ολιβέιρα έχει τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης από τις πρώτες επίσημες αναμετρήσεις της σεζόν. Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και ο τραυματισμός του Ελ Καντουρί.

Κάταγμα στα πλευρά

Οι εξετάσεις που έκανε ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν είχαν καλά αποτελέσματα. Μάλιστα, ήταν το χειρότερο δυνατό για τον ΠΑΟΚ αυτή την εποχή. Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει σπάσιμο στα πλευρά του. Θα χρειαστεί να μείνει τουλάχιστον δέκα ημέρες σε ακινησία. Αυτό σημαίνει πώς θα χάσει τις δύο αναμετρήσεις με την Λέφσκι Σόφιας. Με το πρόβλημα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εντείνεται. Διότι ακόμα δεν έχει τελειώσει η μεταγραφή του Μπράντον Τόμας.

Πρόβλημα με Ελ Καντουρί

Τα νέα δεν ήταν καλά και για τον Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο μέσος του ΠΑΟΚ έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού. Η αποθεραπεία του θα κρατήσει τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες. Με τον παίκτη να μην χάνει μόνο τα ματς με την Λέφσκι Σόφιας, αλλά και τις αναμετρήσεις του τρίτου γύρου, αν ο ΠΑΟΚ ξεπεράσει το «εμπόδιο» της βουλγαρικής ομάδας. Με αυτά και αυτά, ο Γιώργος Κούτσιας ταξιδεύει άμεσα για την Ολλανδία για να ενσωματωθεί με την αποστολή. Διότι έκοψε την άδεια που είχε, μετά τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.