Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ανησυχία για τον Γκανέα

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 23:07

Ο Ρουμάνος μπακ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο και αύριο θα φανεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Παναθηναϊκός: Ανησυχία για τον Γκανέα

Πρόβλημα τραυματισμού στον ΠΑΟ, στην προπόνηση της Πέμπτης. Κατά τη διάρκειά της, ο Κριστιάν Γκανέα δέχθηκε ένα μαρκάρισμα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει υποβασταζόμενος, πριν το τέλος του προγράμματος. Την Παρασκευή θα υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον τραυματισμό του.

Ο Ρουμάνος μπακ δέχθηκε ένα μαρκάρισμα από τον Αργύρη Καμπετσή. Αυτό ήταν στον αστράγαλο. Σίγουρα, η πρώτη εκτίμηση δεν δείχνει πώς ο τραυματισμός είναι σοβαρός. Ωστόσο αύριο Παρασκευή θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα, αφού θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων» κάνει λόγο για μια κάκωση στην ποδοκνημική.

Όμως, την Παρασκευή θα βγάλει ο παίκτης μια ακτινογραφία για να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τον τραυματισμό του. Εκεί θα φανεί το μέγεθος του, αλλά και το διάστημα της απουσίας του από τις προπονήσεις, αν είναι αναγκαίο τελικά να συμβεί κάτι τέτοιο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.