Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πλησιάζει ο Μαρτίνεζ – Στο… κόλπο και για τον ντε Λιχτ

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022 - 09:50

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τους «κόκκινους διαβόλους» που κατέθεσαν νέα πρόταση για την απόκτηση του Λισάντρο Μαρτίνεζ (Αγιαξ) ενώ… βολιδοσκοπούν και τον ντε Λιχτ (Γιουβέντους).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πλησιάζει ο Μαρτίνεζ – Στο… κόλπο και για τον ντε Λιχτ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναχωρεί για την Ταϊλάνδη με το σήριαλ της παραμονής του Κριστιάνο Ρονάλντο να συνεχίζεται. Οσο ο Πορτογάλος σταρ είναι στον… αέρα, ο μεταγραφικό σχεδιασμός «τρέχει», σε «ολλανδικό» μάλιστα χρώμα. Την Τρίτη ανακοινώθηκε η απόκτηση του ακραίου αμυντικού Μαλάσια από την Φέγενορντ, ενώ οπως αναφέρουν ολλανδικά και βρετανικά δημοσιεύματα, η Γιουνάιτεντ κατέθεσε πρόταση 50 εκατ. ευρώ για τον Λισάντρο Μαρτίνεζ του Αγιαξ. Ο Αργεντινός στόπερ βρισκόταν στο στόχαστρο και της Αρσεναλ αλλά η παρουσία του τεν Χαγκ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ αλλάζει τα δεδομένα όπως βέβαια και η αυξημένη πρόταση. Ο Αίας είχε αρχικά απορρίψει πρόταση για τον 24χρονο αμυντικό αλλά τα 50 εκατ. ευρώ δύναται να κάμψουν τις αντιστάσεις των Αμστερντάμερς.

Μέσα σε όλα, η Γιουνάιτεντ έκανε μια αρχική κρούση και για τον Ματάιας ντε Λιχτ. Ο αμυντικός της Γιουβέντους δύσκολα θα παραμείνει στο Τορίνο και τις τελευταίες ημέρες υπήρξε και επίσημο ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου. Η παρουσία του τεν Χαγκ είναι και πάλι κομβική για την αλλαγή στις ισορροπίες και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr