Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» ο Μάγκνουσον!

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022 - 11:52

Τα πράσινα προβάρει ο Χόρντουρ Μάγκνουσον που φέρεται να έχει συμφωνήσει με το «τριφύλλι» και τις επόμενες ώρες αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» ο Μάγκνουσον!


Ο Ισλανδός διεθνής στόπερ θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Φραν Βέλεθ στην αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού. Ο Μάγκνουσον έχει ήδη συμφωνήσει με τους «πρασίνους» και ταξιδεύει μάλιστα για την Αυστρία ώστε να ενσωματωθεί με την αποστολή στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο 29χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και από καιρό βρισκόταν στο στόχαστρο των κυπελλούχων Ελλάδας αλλά οι υψηλές απαιτήσεις του είχαν φέρει σε τέλμα της διαπραγματεύσεις. Ο Παναθηναϊκός εν τέλει επέστρεψε με νέο βελτιωμένη πρόταση και ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έβαλε την υπογραφή του και αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Ο Μάγκνουσον έχει περάσει Σπέτσια, Τσεζένα και εν συνεχεία «έφτιαξε» το όνομα του στην Μπρίστολ Σίτι (Τσάμπιονσιπ), για να μετακινηθεί στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2018. Μετρά 42 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Ισλανδίας και ήταν μάλιστα βασικός τις πρόσφατες αναμετρήσεις για το Nations League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr