Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει… βαλίτσες ο Μακέντα!

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022 - 14:14

Ο Ιταλος επιθετικός ταξίδεψε στην Τουρκία για να διαπραγματευτεί τη μετακίνηση του στην Ανκαραγκούτσου.

 

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει… βαλίτσες ο Μακέντα!

Οι φήμες για ενδιαφέρον τουρκικής ομάδας για την απόκτηση του Φεντερίκο Μακέντα επαληθεύτηκαν. Ο Ιταλός επιθετικός αποχώρησε από την Αυστρία όπου ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και βρίσκεται ήδη στην Τουρκία. Ο Μακέντα βρίσκεται στο στόχαστρο της Ανκαραγκουτσου και όπως αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, οι διαπραγματεύσεις κρίνονται κάτι παραπάνω από προχωρημένες. Ο 31χρονος επιθετικός αγωνίζεται από το 2018 στους «πράσινους» και έχει πετύχει 40 γκολ σε 106 συμμετοχές αλλά πλέον έχει χάσει την θέση του στην ιεραρχία των κυπελλούχων Ελλάδας. Νωρίτερα, η Ανκαραγκουτσού απέκτησε τον Τάσο Χατζηγιοβάννη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.