Ποδόσφαιρο

Λαμία: Ανακοινώθηκε ο Πέτρος Γιακουμάκης [vid]

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022 - 20:22

Ο 30χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια και υπέγραψε στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Λαμία: Ανακοινώθηκε ο Πέτρος Γιακουμάκης [vid]

Μια ακόμα μεταγραφή που συνδυάζει την εμπειρία και τη γνώση στο ελληνικό πρωτάθλημα για τη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την Παρασκευή, την απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη. Ο 30χρονος επιθετικός είχε μείνει ελεύθερος από τη Βέροια.

Με «όπλο» την εμπειρία

Ένας ακόμα έμπειρος παίκτης στη διάθεση του Τζιανλούκα Φέστα. Ο Πέτρος Γιακουμάκης με θητεία σε αρκετές ελληνικές ομάδες, θα φορέσει τώρα τη φανέλα της Λαμίας. Η ανακοίνωση του συλλόγου από τη Φθιώτιδα ανέφερε: «Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 30χρονο (03.07.1992) επιθετικό, Πέτρο Γιακουμάκη, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε την φανέλα της Βέροιας, με την οποία είχε φέτος συνολικά 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ πέτυχε 8 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Ατρόμητο, Λεβαδειακό και Ατσαλένιο. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Η πρώτη δήλωση

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου με τη Λαμία, ο Πέτρος Γιακουμάκης έκανε και την πρώτη του δήλωση. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας της Φθιώτιδας. Εκεί τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ πλέον μέλος αυτής της ομάδας και είναι σίγουρο ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει τους στόχους της».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr