Ποδόσφαιρο

Γιουβέντους: «Μπιανκονέρο» ο Ντι Μαρία [vid]

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022 - 21:38

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έγινε κάτοικος… Τορίνο, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023.

Γιουβέντους: «Μπιανκονέρο» ο Ντι Μαρία [vid]

Σπουδαία μεταγραφή για τη «Γηραιά Κυρία». Το βράδυ της Παρασκευής ανακοίνωσε την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία. Ο Αργεντινός υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Από το Παρίσι στο Τορίνο

Μετά από μια επταετία στο Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν, έφτασε η ώρα για τον διεθνή Αργεντινό να αλλάξει περιβάλλον. Άφησε, λοιπόν, την «πόλη του Φωτός» και πλέον θα κατοικεί για τον επόμενο χρόνο στο Τορίνο. Στον ιταλικό Βορρά. Για λογαριασμό της Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον 34χρονο μεσοεπιθετικό. Κάτι που ήθελαν και οι δύο πλευρές. Ο Ντι Μαρία για τη συμφωνία του με τη Γιουβέντους θα βάλει στο λογαριασμό του, το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, οι ατζέντηδες του Αργεντινού θα αποκομίσουν οφέλη της τάξης των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Με το μυαλό στο Κατάρ

Η επιλογή της Γιουβέντους ήταν πολύ προσεκτική για τον Άνχελ Ντι Μαρία. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός ήθελε μια ομάδα τοπ επιπέδου, όπου θα έχει ενεργό ρόλο. Έναν σύλλογο για να διεκδικήσει υψηλούς στόχους. Παράλληλα, όμως, μια ομάδα που θα τον βοηθήσει να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο. Επομένως, απώτερος στόχος του είναι να βρεθεί στην αποστολή της «αλμπισελέστε», στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί το διάστημα Νοέμβριος-Δεκέμβριος στα γήπεδα του Κατάρ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr