Ποδόσφαιρο

Άρσεναλ: Ντεμπούτο Ζεσούς με δύο γκολ [vids]

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022 - 22:04

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σκόραρε δις στο πρώτο του ματς με τους «Gunners» στη νίκη 5-3 κόντρα στη Νυρεμβέργη.

Άρσεναλ: Ντεμπούτο Ζεσούς με δύο γκολ [vids]

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του Γκαμπριέλ Ζεσούς με τη φανέλα της Άρσεναλ ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικό. Στο φιλικό προετοιμασίας με τη Νυρεμβέργη, ο Βραζιλιάνος δικαιολόγησε στο έπακρο το λόγο που οι «Gunners» έβαλαν βαθιά το… χέρι στην τσέπη. Δύο γκολ και πολύ καλή παρουσία με το… καλημέρα.

Εντυπωσιακός Ζεσούς

Σίγουρα ένα φιλικό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Ωστόσο ο Γκαμπριέλ Ζεσούς έδειξε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του πώς έχει «κουμπώσει» ήδη στην Άρσεναλ. Στο φιλικό με αντίπαλο τη Νυρεμβέργη, ο Βραζιλιάνος σκόραρε δύο φορές.

Η πρώτη μάλιστα ήταν μέσα σε 85 δευτερόλεπτα. Τόσο χρειάστηκε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, στο ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου. Το άλλο γκολ του Ζεσούς ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό. Στο 75' σημείωσε ένα ακόμα γκολ, αυτή τη φορά με τακουνάκι, σημειώνοντας το 3-5.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr