Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μάγκνουσον διετίας στο «τριφύλλι» [vid]

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022 - 23:08

Ο Ισλανδός αμυντικός βρίσκεται ήδη στην Αυστρία, πέρασε τις απαραίτητες εξετάσεις και υπέγραψε ως το 2024 με τους «πράσινους».

Παναθηναϊκός: Μάγκνουσον διετίας στο «τριφύλλι» [vid]

Και με τη… βούλα παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός αμυντικός είναι ήδη στην Αυστρία, όπου βρίσκονται οι «πράσινοι» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Εν συνεχεία ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι», καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Μπήκε ήδη με την ομάδα

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός είχε την πρώτη γνωριμία τόσο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο και με τους νέους τους συμπαίκτες. Το διαδικαστικό κομμάτι για τη μεταγραφή του, ολοκληρώθηκε τις επόμενες ώρες. Εξάλλου, από τη στιγμή που «έπεσαν» οι υπογραφές, όλα κύλησαν ομάδα. Το μοναδικό που έχει απομείνει είναι το τυπικό της μεταγραφής. Δηλαδή η ανακοίνωση. Αυτή αναμένεται να βγει το Σάββατο.

Σε καλή κατάσταση

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ήταν για τρία χρόνια παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ωστόσο κατά τη διάρκεια που ήταν στην ομάδα της Μόσχας αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών. Αυτό είχε προκαλέσει μια στάση επιφύλαξης από την πλευρά των «πράσινων». Πέρασε, όμως, από τις απαραίτητες εξετάσεις. Όλα πήγαν καλά. Εξάλλου, το τελευταίο διάστημα έχει επανέλθει εντελώς στην εθνική του ομάδα. Σταθερά μέσα στις αποστολές, αλλά παράλληλα σε καλή κατάσταση. Στοιχείο που δείχνει πώς είναι καλά και πώς θα μπορέσει να βοηθήσει το «τριφύλλι», παίρνοντας τη θέση του Φραν Βέλεθ στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.