Ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για το Σοντέλδο της Τίγκρες!

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 09:12

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον πολύ καλό ποδοσφαιριστή Γέφερσον Σοντέλδο, ο οποίος μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην Τίγκρες από το Μεξικό. 

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για το Σοντέλδο της Τίγκρες!

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, συνεχίζουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Αφού πλέον στόχος του Μπότο και του Λουτσέσκου, είναι η ομάδα να αποκτήσει έναν εξαιρετικό παίκτη για την μεσαία γραμμή.

Οι άνθρωποι του Δικέφαλου του Βορρά, είδαν πολλές περιπτώσεις έμπειρων παικτών. Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής που τους έκανε, ώστε να κινηθούν για την απόκτηση του, ήταν ο Γέφερσον Σοντέλδο.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στο Μεξικό και την Τίγκρες. Είναι ένας πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής, έχει πολλά χαρακτηριστικά όπου ταιριάζουν πολύ σε αυτά που ψάχνει ο Μπότο για να φτιάξει ένα ρόστερ με γρήγορους και νεαρούς ποδοσφαιριστές στο Δικέφαλο του Βορρά.

Ο ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Βενεζουέλα, έχει συμβόλαιο με την ομάδα από το Μεξικό μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Ωστόσο θέλει να το σπάσει, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο σύλλογο, καθώς μεγάλη επιθυμία του είναι να αγωνισθεί σε μία Ευρωπαική ομάδα.

Έτσι οι ιθύνοντες των Ασπρόμαυρων, βλέποντας τις εξελίξεις γύρω από το παίκτη και την επιθυμία του να αποχωρήσει και να παίξει στην Ευρώπη. Είναι έτοιμοι να το εκμεταλλευτούν, να του κάνουν επίσημη πρόταση, με αποτέλεσμα να τον κάνουν δικό τους.

Ο Σολντέδο εκτός από την Μεξικανική Τίγκρες, στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Χουατσιπάτο, αλλά και στην Βραζιλιάνικη Σάντος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.