Ποδόσφαιρο

Η Αλ Σαμπάμπ απέκτησε επισήμως τον Κριχόβιακ!

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 09:40

Η Αλ Σαμπάμπ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκρέγκορζ Κριχόβιακ, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός στην ΑΕΚ από την Κράσνονταρ. 

Η Αλ Σαμπάμπ απέκτησε επισήμως τον Κριχόβιακ!

Ο Κρίχόβιακ είναι ένας από τους καλύτερους, εξαιρετικούς και με πολύ μεγάλη εμπειρία, σε μεγάλες Ευρωπαικές ομάδες, όπως ήταν και η ΑΕΚ. Μάλιστα πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το μέλλον του Πολωνού ποδοσφαιριστή τη φετινή σεζόν μπορούσε να ήταν στους Κιτρινόμαυρους, λόγω και του καινούργιου γηπέδου όπου θα είναι έτοιμο με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αλλά εν τέλι όλα αυτά διαψεύτηκαν, αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής υπέγραψε οριστικά στην Αλ Σαμπάμπ από τη Σαουδική Αραβία. Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι και το Καλοκαίρι του 2023, καθώς αναστέλη όλα τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, όπου αγωνίζονται στην Ρωσία, με αποτέλεσμα να είναι σε πλήρη εξέλιξη ο Πόλεμος με τους Ουκρανούς.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, είναι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος για αυτή την καινούργια πρόκληση, να αγωνισθεί σε ένα νέο και καινούργιο πρωτάθλημα, όπως είναι της Σαουδικής Αραβίας. Ενώ στόχος του είναι να τα δώσει το καλύτερο του εαυτό, με αποτέλεσμα να είναι ο μεγάλος ηγέτης και να επιτευχθούν οι στόχοι της νέας σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.