Ποδόσφαιρο

Άρης: Ο Καμάτσο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για τις τελικές υπογραφές!

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 10:50

Ο Καμάτσο είναι εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για τις τελικές υπογραφές, ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. 

Άρης: Ο Καμάτσο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για τις τελικές υπογραφές!

Το σήριαλ του Καμάτσο, όπως όλα φαίνονται θα έχει αίσιο τέλος. Καθώς οι άνθρωποι της ομάδας, μετά από πολύ σκληρές και επίπονες διαπραγματεύσεις με το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, φαίνεται πως τα βρήκαν σε όλα με αποτέλεσμα να είναι ένα βήμα από μία ακόμη σημαντική μεταγραφή.

Μάλιστα ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, είναι εδώ και λίγη ώρα στην Ελλάδα. Με αποτέλεσμα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εάν πάνε όλα καλά, θα υπογράψει καινούργιο συμβόλαιο με τους Κιτρινόμαυρους. Ενώ στη συνέχεια θα μπει σε ρυθμούς προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτή η διαφαινόμενη μεταγραφή, εάν κλείσει οριστικά. Θα είναι πολύ σημαντική για τους Θεσσαλονικείς, καθώς θα μιλάμε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις από μεγάλες Ευρωπαικές ομάδες. Ενώ μπορεί να βοηθήσει και να δώσει τα μέγιστα, για τους στόχους που θα μπουν για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.