Ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναικός ανακοίνωσε και επίσημα τον Μάγκνουσον!

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 11:41

Ο Παναθηναικός ανακοίνωσε τον πολύ έμπειρο Μάγκνουσον. Ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Βέλεθ για την αμυντική γραμμή του συλλόγου. 

Ο Παναθηναικός ανακοίνωσε και επίσημα τον Μάγκνουσον!

Ο Παναθηναικός μετά την φυγή του Φράν Βέλεθ, για την Αραβία και την Αλ Φατέχ. Ήταν υποχρεωμένη να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για τον αντικαταστάτη. Όπου θα είναι έμπειρος και θα ανταπεξέλθει στο επίμονο πρόγραμμα για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Καθώς θα συμμετάσχουν στην προκριματική φάση του Europa Conference League.

Έτσι οι ιθύνοντες του συλλόγου είδαν διάφορες περιπτώσεις, πολύ καλών ποδοσφαιριστών για την αμυντική γραμμή της ομάδας. Ωστόσο καταστάλαξαν και βρήκαν τον παίκτη απάνω στο πρόσωπο του Ισλανδού Μάγκνουσον.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι ένας πολύ δυναμικός ποδοσφαιριστής και μπορεί άνετα να γίνει ο νέος ηγέτης στην άμυνα του Παναθηναικού.

Έτσι ο Ισλανδός στόπερ, είναι από την Παρασκευή στην Αυστρία, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ενώ υπέγραψε το καινούργιο του συμβόλαιο, με αποτέλεσμα να μπει κατευθείαν σε ρυθμούς προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.