Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ο Άμραμπατ κανονικά στην Ολλανδία

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 20:14

Ο Μαροκινός εξτρέμ θα ακολουθήσει την αποστολή της Ένωσης για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

ΑΕΚ: Ο Άμραμπατ κανονικά στην Ολλανδία

Ένα από τα ανοικτά θέματα που είχαν στην Ένωση ήταν η παρουσία του Νόρντιν Άμραμπατ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Μαροκινός εξτρέμ αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό, οικογενειακό πρόβλημα. Αλλά αυτό δεν θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων στην Ολλανδία.

Ο Άμραμπατ θα βρεθεί μαζί με τους συμπαίκτες του επί ολλανδικού εδάφους. Εκεί όπου θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ. Μια εξέλιξη σίγουρα θετική για τον Ματίας Αλμέιδα. Εξάλλου, ο Αργεντινός τεχνικός και πιστεύει πολύ τον Μαροκινό εξτρέμ και ποντάρει σε εκείνον. Το θέμα είναι πώς αυτή η κατάσταση, με το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, δεν μπορεί να λυθεί ούτε από τον ίδιο, ούτε από την ομάδα. Συνεπώς όλοι είναι αναγκασμένοι να κάνουν υπομονή και να περιμένουν για μια αίσια έκβαση στην υπόθεση.

Ο Άμραμπατ θα είναι κανονικά στην προετοιμασία επί ολλανδικού εδάφους, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει το ίδιο και για τη συνέχεια της σεζόν. Διότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένειά του, δεν του επιτρέπει να είναι 100% αφοσιωμένος στη δουλειά του, ούτε να έχει καθαρό μυαλό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.