Ποδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Στο στόχαστρο ο Μπαγκαλιάνης του Ολυμπιακού [vid]

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 20:36

Η ομάδα της Ηπείρου θέλει να αποκτήσει τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό με ένα μικρό ποσό και μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης για τους «ερυθρόλευκους».

ΠΑΣ Γιάννινα: Στο στόχαστρο ο Μπαγκαλιάνης του Ολυμπιακού [vid]

Μια μεταγραφή αντίστοιχη με αυτή του Χοσέ Περέα από τον Παναθηναϊκό θέλει να κάνει φέτος το καλοκαίρι ο ΠΑΣ Γιάννινα με παίκτη του Ολυμπιακού. Τον Πέτρο Μπαγκαλιάνη, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την β’ ομάδα των «ερυθρολεύκων».

Κρούση για Μπαγκαλιάνη

Η ομάδα των Ιωαννίνων ενδιαφέρεται για τον 21χρονο Πέτρο Μπαγκαλιάνη. Σε μια κίνηση που περιλαμβάνει ένα σχετικό χαμηλό ποσό στους «ερυθρόλευκους» για τη μεταγραφή του παίκτη. Αλλά και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης για τον Ολυμπιακό. Κάτι που κανείς δεν ξέρει πώς θα απαντήσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά κι αν θα κάνουν αποδεκτή αυτή την κρούση.

Κανονικά στην προετοιμασία

Ο Μπαγκαλιάνης ήταν κανονικά στο βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους Πήρε και χρόνο συμμετοχής στα φιλικά που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι». Την περασμένη σεζόν ήταν μέλος της β’ ομάδας του Ολυμπιακού. Στο διάστημα αυτό αγωνίστηκε σε 25 ματς. Επίσης είχε και τρία ματς με την πρώτη ομάδα στα πλέι οφ της Super League και το Κύπελλο Ελλάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.