Ποδόσφαιρο

Ήττα στην πρεμιέρα για τη Λέφσκι Σόφιας [vid]

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 23:53

Οδυνηρό αποτέλεσμα για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, καθώς ηττήθηκε 1-0 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας που έπαιζε από το 45' με παίκτη λιγότερο.

 

Ήττα στην πρεμιέρα για τη Λέφσκι Σόφιας [vid]

Με το… αριστερό ξεκίνημα η Λέφσκι Σόφιας το βουλγαρικό πρωτάθλημα για τη σεζόν 2022/23. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League ηττήθηκε 1-0 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Σε ένα ματς που η αντίπαλός της αγωνίζονταν από το 45' με δέκα παίκτες.

Δοκάρι με το… καλημέρα

Το ματς ξεκίνησε καλά για την Λέφσκι. Από τα πρώτα λεπτά του ματς έδειξε να έχει την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μόλις στο 2' και μετά την κεφαλιά του Βέλτον, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Ναούμοφ. Όσο περνούσε ο χρόνος, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας άρχισε να ισορροπεί το ματς. Με αποτέλεσμα να είναι το ματς ανοικτό. Ωστόσο, στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Τσόνκοφ της ΤΣΣΚΑ είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Γκολ κόντρα στη ροή

Εντούτοις, το αριθμητικό μειονέκτημα δεν επηρέασε την ΤΣΣΚΑ. Διότι στο 52' ο Ρούσεφ βρέθηκε σε θέση βολής και δεν αστόχησε. Σημάδεψε σωστά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαήλοφ, για το 1-0. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Μετά το γκολ και με δεδομένο ότι η Λέφσκι είχε έναν παίκτη παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν. Έβγαλαν φάσεις, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Επιπλέον, όποτε χρειάστηκε ο Ναούμοφ ήταν σε καίρια θέση και δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.