Ποδόσφαιρο

Η «ελληνική» Ράκοφ κατέκτησε το πολωνικό Super Cup [vids]

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 00:29

Η ομάδα των Παπανικολάου και Σβάρνα νίκησε 2-0 την Λεχ Πόζναν και πήρε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Η «ελληνική» Ράκοφ κατέκτησε το πολωνικό Super Cup [vids]

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην Πολωνία είχε «ελληνικό» χρώμα. Διότι η Ράκοφ του Γιάννη Παπανικολάου και του Στράτου Σβάρνα νίκησε 2-0 την Λεχ Πόζναν και πήρε το πολωνικό Super Cup.

Η «ελληνική» Ράκοφ

Ο Γιάννης Παπανικολάου ήταν βασικός για την Ράκοφ. Αγωνίστηκε για 84 λεπτά και είχε καλή παρουσία. Αντιθέτως, ο Στράτος Σβάρνας έμεινε στον πάγκο. Αλλά ήταν λογικό γιατί είναι νέο πρόσωπο στην ομάδα και χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Στο 43' η Ράκοφ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Λόπες τροφοδότησε τον Ρακόβιταν που σημάδεψε σωστά και πέτυχε το 1-0.

Το «τελείωσε» νωρίς

Με το 1-0 του πρώτου 45λεπτου, η Ράκοφ είχε ανεβασμένη ψυχολογία. Αντίθετα, η Λεχ Πόζναν δεν είχε τρόπο αντίδρασης. Έτσι μετά από έξι λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε και στο 2-0. Στο 51' ο Λέντερμαν έδωσε την ασίστ και ο Βντόβιακ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αέρα… δύο τερμάτων για την Ράκοφ, που διατήρησε αυτό το 2-0 ως το τέλος και πανηγύρισε την κατάκτηση του Super Cup στην Πολωνία, κάνοντας ιδανική εκκίνηση στη σεζόν 2022/23.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr