Ποδόσφαιρο

Η Γαλατάσαραι έκλεισε το Σέρτζιο Ολιβέιρα!

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 08:14

Η Γαλατάσαραι ανακοίνωσε και επίσημα το Σέρτσιο Ολιβέιρα. Ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνίσθηκε στην Ιταλική Ρόμα. 

Η Γαλατάσαραι έκλεισε το Σέρτζιο Ολιβέιρα!

Ο Σέρτσιο Ολιβέιρα, έχει τεράστια καριέρα από πίσω του. Αφού αγωνίσθηκε σε πολύ μεγάλες ομάδες, όπως ήταν ο ΠΑΟΚ, η Πόρτο, αλλά και η Ρόμα.

Στη τελευταία μάλιστα έδωσε τα πάντα, με αποτέλεσμα να βοηθήσει στα μέγιστα, ώστε να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι, με μεγάλο μάλιστα αποκορύφωμα την κατάκτηση του Europa Conference League

Ωστόσο με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, πολλές Ευρωπαικές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για το Πορτογάλο ποδοσφαιριστή. Μία από αυτές ήταν και η Γαλατάσαραι, η οποία τον ήθελε πολύ, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει επίσημη πρόταση στην Ιταλική ομάδα, όπου και τη δέχθηκε. Έτσι και επίσημα ο Ολιβέιρα έφυγε από την Ιταλία και την Ρόμα, ώστε να μετακομίζει στην Τουρκία για λογαριασμό της Γαλατάσαραι.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέρασε με τεράστια επιτυχία από τις Ιατρικές εξετάσεις. Ενώ στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Τούρκους, όπου θα διαρκέσει μέχρι το Καλοκαίρι του 2026.

Έτσι οι άνθρωποι της Τούρκικης ομάδας, με αυτή την μεταγραφή πιστεύουν ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα φέρει τεράστια ποιότητα στο σύλλογο, ειδικά στην μεσαία γραμμή. Και θα βοηθήσει πολύ, ώστε ο σύλλογος να επιστρέψει πάλι στο δρόμο των επιτυχιών και να διεκδικήσει μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr