Ποδόσφαιρο

Euro Γυναικών: Ολλανδία - Σουηδία 1-1

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 08:33

Η Ολλανδία με τη Σουηδία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Και μοιράστηκαν από ένα βαθμό, στην πρεμιέρα του Ευρωπαικού πρωταθλήματος στις Γυναίκες. 

Euro Γυναικών: Ολλανδία - Σουηδία 1-1

Η Ολλανδία με τη Σουηδία είναι δύο πολύ μεγάλες υπερδυνάμεις στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα, όπου έχουν πολλά τρόπαια στη συλλογή τους. Ωστόσο στο μεταξύ τους ματς, κόλλησαν στο 1-1. Και πήραν από ένα βαθμό, στην προσπάθεια που κάνουν για το ποια από τις δύο χώρες θα κατακτήσει την πρωτιά στον όμιλο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε, με τους δύο αντιπάλους να εμφανίζονται πολύ αγχωμένοι, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργήσουν πολλές καταστάσεις για γκολ. Ωστόσο οι Σουηδέζες ήταν αυτές όπου άνοιξαν το σκορ στο 36ο λεπτό με την Άντερσον. Και έβαλαν πολλές δυσκολίες στις Ολλανδέζες. Έτσι το πρώτο μέρος έληξε με 0-1 υπέρ των Σκανδιναβών.

Στο δεύτερο μέρος, οι τυπικά γηπεδούχες μπήκαν πολύ φορτσάτα και δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Με αποτέλεσμα να βρουν την ισοφάριση στο 52ο λεπτό με δράστη την Ρούντ και να φέρει το ματς στα ίσια.

Έτσι στη συνέχεια οι δύο ομάδες, προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ώστε να βρουν και δεύτερο τέρμα. Με αποτέλεσμα να φτάσουν στην μεγάλη αυτή νίκη. Ωστόσο δεν τα κατάφεραν και μέχρι το τέλος παρέμεινε αυτό το 1-1. Και οι δύο μονομάχοι πήραν από ένα βαθμό και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρωτιά στον όμιλο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr