Ποδόσφαιρο

Πήρε Ρίτσαρντς η Νότιγχαμ

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 13:40

Μια ακόμα μεταγραφή έκανε η Νότιγχαμ, αποκτώντας τον αριστερό μπακ, Ομάρ Ρίτσαρντς που αποχώρησε από την Μπάγερν Μονάχου.

Πήρε Ρίτσαρντς η Νότιγχαμ

Ο αριστερός μπακ, Ομάρ Ρίτσαρντς, αποχαιρέτησε την πρωταθλήτρια της Bundesliga Μπάγερν Μονάχου και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο. Ο 24χρονος είχε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Βαυαρούς τη σεζόν 2021-22, αγωνιστική περίοδο που η ομάδα του Μονάχου πανηγύρισε το 32ο πρωτάθλημα Γερμανίας και την κατάκτηση του γερμανικού Super Cup.

O γεννημένος στο Λονδίνο, Ομάρ Ρίτσαρντς, έχει αγωνιστεί στην εθνική Αγγλίας U21, ενώ έκανε τα πρώτα βήματά του στο ποδόσφαιρο στη Φούλαμ και εν συνεχεία μεταπήδησε στις ακαδημίες της Ρέντινγκ.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Νότιγχαμ, ο Ρίτσαρντς επισήμανε: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Αγγλία για ν' αγωνιστώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ σε μία τόσο συναρπαστική περίοδο για τον σύλλογο. Η ομάδα έκανε σπουδαία πράγματα τους τελευταίους μήνες και οι φιλοδοξίες για την επιστροφή στην Premier League είναι υψηλές. Έχω αγωνιστεί αντίπαλος της Φόρεστ στο παρελθόν και απολαμβάνουν τεράστια στήριξη από τους φιλάθλους τους, ενώ το City Ground είναι ένα εξαιρετικό μέρος που τώρα μπορώ να αποκαλώ... σπίτι. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα και να ξεκινήσω προετοιμασία για τη νέα σεζόν».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr