Ποδόσφαιρο

Πήρε Όρντετς η Μπόχουμ

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 14:55

Ο Ουκρανός στόπερ, Ιβαν Όρντετς συμφώνησε με την Μπόχουμ για τον επόμενο χρόνο, αγωνιζόμενος στην Μπουντεσλίγκα.

Πήρε Όρντετς η Μπόχουμ

Συμπαίκτης των Κώστα Σταφυλίδη και Βασίλη Λαμπρόπουλου στην Μπόχουμ είναι από σήμερα (10/7) ο Ιβάν Όρντετς. Ο Ουκρανός διεθνής σέντερ μπακ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα και μετρά αντίστροφα για τη συμμετοχή του στην Bundesliga.

Κάνοντας χρήση του ειδικού κανονισμού της FIFA που δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες που αγωνίζονται σε Ρωσία και Ουκρανία να «παγώσουν» το ενεργό συμβόλαιό τους λόγω του πολέμου έως τις 30/6/2023, η διοίκηση της Μπόχουμ «έδεσε» για έναν χρόνο τον Όρντετς. Ο 29χρονος σέντερ μπακ ανήκει στη Ντιναμό Μόσχας από το 2019.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Σαχτάρ Ντόνετσκ (2009-2019), ενώ αγωνίστηκε δανεικός στην ΦΚ Μαριούπολη (2011 και 2013-14) μετρώντας 98 αναμετρήσεις στο ουκρανικό πρωτάθλημα, με τις δύο ομάδες.

Με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ αναδείχτηκε δύο φορές πρωταθλητής Ουκρανίας, τρεις φορές Κυπελλούχος Ουκρανίας, ενώ κατέκτησε και το Σούπερ Καπ. Το 2019 υπέγραψε στη Ντιναμό Μόσχας και αναδείχτηκε «Κορυφαίος παίκτης της σεζόν» στο ρωσικό πρωτάθλημα στην πρώτη του χρονιά (2019-20).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr